Давай двоє у повню послухаєм ніч
Сконцентруйся ..тихіше ...тихіше
Хай спрага емоцій насититься швидше за звук.
Давай смійся... Сильніше ... гучніше
Й заспіваєм в пів тона Єримії удвох
щоб груз серце залишив ..скоріше...
Й поки очі повільно наповнює сон
Відпускай день хутчіше ...хутчіше
І хоч давить на скроні тиск недороблених справ
Розберемся по ходу . .пізніше
Як і сумнів огорне про наступний твій крок-
Ранок ночі мудріший ...ясніший...
Давай двоє у повню послухаєм ніч
Сконцентруйся ..
Тихіше ...тихіше