Чомусь так дивно, сумно і самотньо.
Чомусь ця тиша диха, як дитя.
Слова чомусь звучать так неприродньо.
І чую я твоє серцебиття.
Я прикладу долоню до долоні
І передам тобі своє життя.
...Лиш кров чомусь кидається у скроні.
І залишається лише серцебиття…
...2003.