*********
"І вічний бій
Нам спокій тільки сниться..."
----------
(Блок)
===============
***
І вічний бій --
Нам спокій тільки
Сниться,
Крізь кров та біль..,
Летить посмертним пам'яті,
Як совість патріотів
Та зве секстиль..,
А в небі знову
Громовиці,
Як гнів Богів..,
Бо честь та віра
Є важлива,
Щоб жити боєм
Вмів...
Там, десь --
У Братства силі,
Знову --
Холод вогню згорів
І віра гріє
Тихим запахом
Полину,
Як цільність наших
Днів..,
Бо, щоб не було --
Витримаємо
І.., у цьому --
Бажань нестерпність
Перемоги,
Що вічний бій --
Нам спокій тільки
Сниться,
Щодень все ближче, --
Крізь кров та поту
Біль --
Летить, летить
Степова кобилиця
Волі
Та мне траву-ковиль...
------------------------------------------
27.10.2023; Paris (A/a)
======================
(!!!)
Секстиль -- гармонійним аспект Планет, який означає удачу та можливості...
------------------------------------
(Автор -- "Слідами слов'янських Богів, що воскресають оновленням душі...")
=======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================