***
Тільки ця чужина...
***
Я, в весняному
Лісі --
Пив березовий
Сік
І губами кохався,
Що поруч були :
Скільки втратив
Я літ
І здобув самоти,
Де знайшлися мені
Мої мертві згадки...
---------
І кидало мене,
Як осінній листок :
Я міняв імена
І... міняв я міста --
В сумнім подиху тих
Вже змарнілих
Хвилин,
Що згубились навіки
У загублених часом
Моїх таборах...
---------
Я б закреслив все це,
Що губилось у дні,
Де найкраща кохана,
У згадках --
Моя..,
Тільки ця чужина --
Ось ця чужина,
Забирає останні
Хвилини мої...
---------
Повернути б назад --
В той березовий гай,
Де були ми удвох,
Як щастя життя..,
Але, тільки, затерло
Вже ім'я моє --
Тим пропалим, вчорашнім,
Що було кохання...
---------
Я, в весняному
Лісі --
Пив березовий
Сік
І губами кохався,
Що поруч були :
Скільки втратив
Я літ
І здобув самоти,
Де знайшлися мені
Мої мертві згадки...
------------------------------------------
21.10.2023; Paris (A-a) =====================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================