Як подолати усі перепони,
Що закривають мій шлях до мети?
Серце палає та знову холоне,
Ставлячи щиру виставу, де ти
Мила очам до останніх подробиць,
Дуже цікава, як вир таїни.
Я так боюся кохання зурочить,
Небо постійно тобою п’янить.
Чую, як струм розгортає тенета,
Поряд ти зовсім, вдихаю флюїд.
Щастя тримає за руку відверте,
Крила вдягає в яскравий політ.
І не важливі усі перепони,
Наче й мета до смішного близька.
Голос у грудях такий невгамовний,
Вкотре віднайде омріяний скарб.
20:52, 21.12.2016 рік.
Зображення: http://apec2012.ru