***
Страшні часи...
***
Коли потребність,
Як закон життя
Нашого часу --
Зміни ситуації,
Буде керуватися
Честі совістю,
Для блага Нації --
То тоді Україна
Зможе утвердити
Ту концепсію
Політики,
Яка призначена
Їй,
Як наставництво --
У цей вік Срібного
Вовка Слов'ян
Семаргла,..
Бо
Лише так --
На духовному рівні,
Через закон Конституції
Та правдивість
Законотворення
Щастя --
Весь цей Світ
Преклонить свої
Коліна
Перед нацією,
Яка є вибраною --
У цей час Освячення,
А якщо ні :
То знову...
Нескінчені війни,
Як смерть непокори,
Коли прийдуть
Страшні часи,
Без віри душі --
Мертвої плоті
Та пустоти...
-------------------------------------------
05.10.2023; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
==========================