***
Все би нічого,
Але...
Більшість людей
Просто
Живуть щоденним,
У суєті,
Та проблемах
Насущного,
Як сім'я
І... нічого не знають
Про цей Перехідний
Період
Нового циклу
Слов'янського Срібного Вовка,
Як Деміурга,
Чи просто Семаргла,
Що формує нове
Розуміння --
У цьому часі Сансари,
Як свідомість Правди,
Якою живе та Істина,
Що була заложена
Від сотворення Світу
Господом,
Як наша Душа..,
А тому проходить
Форматація у цій
Новій ері,
Як оновлення мислення,
Щоби життя
Втримати,
Як найдорожче,
А тому --
Війна йде не тільки
Воочію -- на Землі,
А в кожній Душі,
Як оновлення свідомості
Мислення
Правди,
Яку завели в тупік
Брехнею вигоди..,
Бо прийшов час
Воскресіння справжньої
Віри
Господа --
В кожному серці,
Як суть основи
Життя...
-------------------------------------------
03.10.2023; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
==========================