***
Геноцид цієї війни
Вже провадиться,
Понову -- кремлем,
Як тотальне знищення
Населення України..,
Але цей Світ боїться
Його визнавати,
Бо...
Європи існує, як
Бізнес проект,
Що відкачує
Всі ресурси кремля --
Для свого процвітання,
А от США, вже є --
Жандарм економіки,
Як банківська система Світу
І.., тому, їм не вигідно,
Зараз,
Підносити питання
Геноциду України,
Якщо пізніше, вже --
На цьому можна зробити понову
Політичні гроші,
Як шантаж злодіїв
Всіх мастей,
Що кормилися з кремлівської
Газової голки,
Бо так робиться
Невидимий тоталітарний
Контроль
Простої банківської
Карти..
-------------------------------------------
02.10.2023; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
Автор ::: Катинський Орест (Katynskyy Orest)
=======================