1.
Це я – Ліліт. Іду під Твої брами,
Аби схилить з пошаною коліна.
Аби прийняти грішними вустами
Скривавленого Тіла Твого Сина.
Це я – Ліліт. Смиренно припадаю
До вівтаря Твоєї Благодати –
Твоя Ліліт, що для гріха зникаю –
І більшого не треба і шукати.
2019-09-2
2.
Це я – Ліліт – іду до Твоїх брам
І подих у захопленні тамую.
Тепер Тобі усю себе віддам –
І спів душі, і три́вогу німую.
Це я – Ліліт – до Вівтаря іду,
Аби смиренно прихилить коліна.
І радість забуваю, і біду;
Є тільки Ти – і Мить оця єдина.
2019-08-19/2023-09-28/30
Цікаво стало як Ви, подали цей образ. Я навіть здивована, бо думала зараз буде щось із інших історій про цей персонаж.
А Ваша Ліліт вийшла, біла, ніжна і пушиста))) а чому б і не така.
Несподівано. )))