***
Мало хто знає,
Що після розвалу
СРСР --
Оці сучасні еліти,
Які продовжують
Плодитись,
Лише -- з дозволу
Урядів США та
Світового уряду,
Залишились, в своїй
Суті --
Тими таємними
Організаціями,
Які колись, та й тепер,
Мають можливість кремлем
Продовжувати правити..,
Бо насправді Холодна війна
Програна,
А завданням їх є --
На даний час,
Повне знищення
Бувшого "совка"
Населення,
Як плата за їх
Беззаконне життя,
Коли вони є
Економічні Кіллєри
Світового уряду,
Але все перекручують,
Вголос --
Навідвороть,
Бо бояться правди,
Як чорт ладану
І.., тому, ось ця
Війна Волі та Честі,
На Україні --
Є лише частинка
Поверхневого айсберга
Правди,
Як тотальна брехня
Диявольської еліти кремля,
Коли вони нищать
Все і всіх
Зі свого проклятого,
Людьми правди -- кремля,
Бо...
Україна є вибрана
Для відновлення справедливості
Та нового змісту
Життя
У цей новий Вік Водолія,
Де саме Україна
Буде диктувати умови
Та спосіб прогресу,
Як нове світло
Правди пізнання
Та сутності
Змісту
Відкриття...
--------------------------------------------
09.04.2019-27.09.2023;
Paris (M° 14 / A)
=====================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
====================
(!!!)
Більше шукати в Інеті, а для початку хоча би тут читати :::
Новий світовий лад (конспірологічна теорія)
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9_%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9_%D0%BB%D0%B0%D0%B4_(%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF%D1%96%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B0_%D1%82%D0%B5%D0%BE%D1%80%D1%96%D1%8F)
====================================================