***
Не спіть,
Бо замерзнете
Духом,
Який стукає
У ваше серце
І.., лише -- чуйний
Знає :
Не церква..,
Не пастор..,
Не ближній його,
Або ворог підлий..,
А, лише, він
Сам
Мусить дбати,
Щоби його Атма
Росла,
Кріпла,
Твердла добрими справами --
Заполонивши все
Єство,
Що буде його
Від смерті рятувати...
--------------------------------------------
24.09.2023; Paris (A-a) ==============================
(!!!)
"Атма -- людська Душа, яку кожен мусить виростити в своєму тілі для Воскресіння після смерті вже знову лиш у новому тілі, але в різних вимірах, чи реанкарнації тут на Землі...
Все залежить -- до чого прагнула і як жила людина..."
--------------
(Автор -- "Роздуми про життя")
======================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=================================