Знай, ворожа «раша»,
Перемога – наша!
Розцвітуть у полі
Верби і тополі…
На ланах безкрайніх,
Загудуть комбайни,
Залунає пісня
Й музика троїста.
Витре сльози мати,
Біля свої хати.
Будуть гомоніти
На подвір’ї діти –
Рідною, святою,
А не вік — чужою.
Стануть вечеря́ти,
Бога величати.
Вся наша родина —
Славна Україна!
Не зламає ворог,
Буде з нього порох.
Знай, ворожа сила,
Висмикаєм крила.
Поки свист ракети
Й пишуться пікети,
Бʼємось за свободу
Вільного народу.
Кожен робить справу:
Тихо, влучно, жваво…
Буде тобі, враже,
Як «народ завʼяже».
Тримай дулю з маком,
Чмоню-неборако!
Буде тобі мірка –
Від бублика – дірка!