Із вдячністю у серці і любов'ю
Всім тим, хто коли-небудь і будь-де
Зустрівся теплим поглядом зі мною,
Хто вірив в те, що все в свій час прийде.
Була це швидка мить або років десяток,
То неважливо, бо частіш за все,
Від першого знайомства, де початок,
Вже знаєш, чи це радість принесе.
Ті погляди живуть в мені постійно,
Допомагають хай би що рости,
Коли я зовсім почуваюсь безнадійно,
То бачу дідуся, що все казав "Щасти!".
Я хочу всім Вам дарувати щастя
Тому, що ми живемо у світі мрій,
І знайте, щоб і де не відбувалось,
У Вас є погляд в серці завжди мій.