***
І..,
Що писав --
Пройшло питання
Часу,..
Я голий знов стою
Перед святого
Олтарем,
Як був народжений --
У ньому,
Хто має право
Поспитати своє,
Як тотем,
Яким освячення
Давав щоденно
І... я збагнув --
Це він, у Вічності --
Один стоїть
На тім краю життя,
На грані зриву --
У собі живого,
Яким ми нехтуєм,
У достовірності,
Заблудшим фальшем --
Еха забуття..,
Що був і є
Поспішного пропалим --
В собі,
Що є лиш правда
Бога
І.., якийсь у відблиску --
Словами фальші,
У людській вигоді --
Яма,
Цьогочасна,
Забуття..
--------------------------------------------
12.09.2023; Paris (A-a)
========================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
==========================