***
Тактика війни
Сунь-Цзи
Каже :
"Не потрібно війни,
Як баталія..,
Достатньо зробити
Верховну владу
Ворога поступливою,
Бо...
Любий осел,
Нагружений золотом --
Візьме найнеприступнішу
Твердиню оборони
Ворога
І..."
Тому --
План кремля
"Буратіно"
Провалився,
Або, вірніше --
Проявився,
Як ціль знищення
України
Через зрадників
Влади
На самому верху,
Але...
Ще є -- стійкість армії,
Віра народу
Та незламність патріотів
Нації,
А тому --
Не прощати своїх
Зрадників,
Що зайнялися
Дерибаном та кражею
Фінансів армії,
А знайти їх..,
Судити всіх..,
Конфіскувати вкраджене
Та розстріляти,
Як ворогів України..,
Бо немає часу
На їх перевиховання,
Якщо до цього часу
Ще був у них
Хоть якийсь шанс
Працювати з народом
Для перемоги,
Як порятунок їх життя,
То тепер --
Табу милості,
Бо найголовніше --
Соборність..,
Віра..,
Честь..,
Армія --
Мова достатньої
І впевненої
Перемоги над
Ворогами,
Якщо :
"Україна --
Понад усе..!"
Дзвенить гарматами
І стоїть незламністю
Справжніх
Патріотів України...
--------------------------------------------
06.09.2023; Paris (A-a)
========================
(!!!)
На сьогодні вже є 560-ий день війни, як протистояння кремлівській окупації святих земель України і дані розвідки подають ось такі втрати ворога, що на світлині.., які значно применшені, бо...
І як тут не згадати основний трактат всіх Військових Академій Світу -- "Мистецтво перемагати" («Мистецтво війни́»(кит. трад. 孫子兵法, спр. 孙子兵法, піньїнь: Sūn Zǐ bīngfǎ, акад. Суньцзи бінфа).., що формує і в наш час розуміння Армії, як досконалої системи оборони Держави, яку ми мусимо підтримувати всім...
Бо, "якщо ми не будемо гинути -- ми всі можемо згинути взагалі..!"
-------------------------
(Автор -- "Хроніка війни ХХІ віку : Україна-Русь проти татаро-московії.")
======================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
==========================