***
Це все, що ми
Бачимо,
Як довколишнє --
Це все є, лише --
Феномени свідомості,
Які сприймають
Часткові картини
Всесвітньої ілюзії,
Що тільки частки
Голограмного відтворення --
Вищим розумом,
Нашого існування
В первісному світі
Матеріального грубого
Тіла життя,
Як початок нашого
Випробування
На зрілість,
Щоби поетапно сформувати,
Вільним вибором --
Ангельську плоть
Вищого порядку
І.., всі ці,
Церковні догмати
Та наука про душу --
Є брехня недозрілих
Особистостей,
Що засліплені своїм Его
Величності..,
Бо
В їх проповідях
Немає суті Вищого
Духу,
А лиш возвеличення
Один одного при
Цьому ілюзорному
Існуванні
Вигоди,
Що є блудом для
Інших..,
Де лиш, кожен,
Сам
І.., лише, сам
Один --
Може дійти,
В пошуку свої
Дороги,
На загальному
Шляху
Просвітлення --
Змістом реанкернації,
Нове своє
Воскресіння,
Як глаголить
"Книга
Життя і смерті"
Буддизму --
В собі...
--------------------------------------------
11.09.2023; Paris (A-a)
=====================
(!!!)
"Бардо Тодол" -- "Тібетська книга Мертвих".., яка вказує шлях порятунку -- настановами просвітлених Мудреців, тим Душам, які ще не вірили у можливість переходу в нове життя та загублені страхом пустоти Долини Смерті, через яку лежить шлях останнього Духовного просвітлення, як можливість перейти в нове Життя та нове Тіло...
---------------------------------------------------------
(Автор -- "Мудрість часу, як Система життя...")
==========================================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
========================================