День повільно стікає
Як в річці вода
Забирає невеличке
Життя без сліда
Там город біля хати
І смачні кавуни
Є капуста та морква
Але вони ще в землі.
Все, що так уродило
Ховаємо в погреби
Соління, картопельку спілу
Яблука, і гриби
Незабаром дощі, незабаром зима
А у неї такого звичайно, нема.
Стали ранки холодні
Як лезо ножа
Наші жіночки модні
Кудись у справах біжать
Ховають в панчохи
Коліна свої.
На південь ключом
Летять журавлі
Прощаюсь із літом
До якого вже звик
Пробачте багряні поля і ліси
Повертайтесь весною
До цієї краси.
08.09.2023