По знайомій йде стежині,
До гарему красень - Півник.
У красивій одежині,
Кольоровий Курей звабник.
В мріях він коло Курей,
З нетерпінням виглядають.
Оком кинув на Гусей,
Все на Півня поглядають.
Ох і красень він, нівроку,
А постава так струнка!
Він почув це ненароком,
Кажуть: схожий на панка.
Це йому дода́ло сили,
Вище голову підняв.
Так! За це його любили,
(На ногах ледь устояв).
Похвала.. Видніше збоку,
Що є красень, то це так.
Виріс він (скажу) нівроку,
Лиш боїться щось Собак.
Вскочив він в гарем Курячий,
Ледве дух там перевів.
За ним зграя - скік собача...
Сталось так, я не хотів.
Обірвали хвіст і гребінь,
Вже тепер не до Курей.
Ой! тікати звідси треба...
Мо" заглянуть до Гусей?..
Кури думали - гадали,
Ох, який він боягуз!
Потім спати полягали...
Від Гусей клював гарбуз..
Гумор класний до душі! Дякую,повеселили. Але ж півню пісень співати та курочок розважати...Хочу псам пораду дати...Усіх треба захищати...Тож не рівня воювати!Ба,які лихі!