***
Ми знову
Зі щитом та Тризубом
І матір-Слава,
Із мечем в руках --
Благословляє,
Бо чути клич :
"Іду на ви..!"
Ніхто із ворогів,
Сьодні -- не втікає,
Як мертві всі
І голови лежать
Рядком,
Щоб знали вороги,
Із тим --
Нічого не забудемо..,
Ніколи прощення
Не буде вам
І... ніхто не вирветься
Із наших рук --
Живим,
Бо..
Попіл невинноубієнних
Стукає у серце
Й вола про помсту,
Що навік віков
У нас в крові
Ненавистю
Живою є..,
Коли ми знову
Зі щитом та Тризубом
І матір-Слава,
Із мечем в руках --
Нас на перемогу,
Вічну -- всіх
Благословляє...
--------------------------------------------
03.09.2023; Paris (A-a)
========================
(!!!)
Довідково :
«У Києві на монументі "Батьківщина-мати" продовжуються роботи і в неділю вранці, 06 серпня 2023 р., на ньому встановили Тризуб, яким замінили радянський герб із символами у вигляді серпа та молота, демонтованого раніше.
https://telegraf.com.ua/ukr/kiev/2023-08-06/5803124-na-monumente-rodina-mat-v-kieve-ustanovili-trezub-eksklyuzivnye-foto-i-video
"Батьківщина-мати" є найвищою монументальною скульптурою в Європі.
Вона була збудована у 1981 році та розташована на території Національного музею історії України у Другій світовій війні...»
-------------------------
(Автор -- "Хроніка війни ХХІ віку : Україна-Русь проти татаро-московії.")
====================================================================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест (Katynskyy Orest)
==============================================