Старий ліс запросив до себе:
Величні дерева та небо.
Серед спеки ця прохолода
Діє як повітря свободи:
Всі турботи вітром здуває,
Всі тривоги, як хата з краю,
Насичує тебе новим сенсом,
І веде до значного прогресу
У думках, у відносинах, діях,
Він тебе повертає до мрії,
Чарівной, як пташині крила,
Що раніше тобі відкрилась,
Про яку ти вже майже забув,
Нагадав він, та трапився зсув
У твоєму новому бутті,
Тепер знаєш ти, як тобі йти.
23.08.2023 01:39