Які новини у тилу?
В тилу сьогодні все чудово.
Горять вогні, як на балу.
З усіх кутків - російська мова.
Диванні критики хроплять,
Бо "щось повільний контрнаступ".
І вчаться зрадники ховать
Усе, що встигли тихо вкрасти.
Які новини на фронтах?
Ворожі дрони ліплять гнізда,
І кров солдатська на бинтах,
Везуть вантаж: і "двісті", й "триста".
Регоче зло в лице добру,
Окопи ставлять на коліна.
Боєць кричить: "Якщо помру,
Хай буде жити Україна!"