То що воно таке,
Отой ПТСР?
Уламок від ракет,
Що душу в порох стер?
Фантомний біль в нозі,
Якої вже нема?
Чи кров на картузі?
Синці? Полон? Тюрма?
Солдатський голий нерв?
Кошмари наяву?
Чи брат, який помер?
Чи я, який живу?
То що воно таке
І як полікувать?
Життя таке крихке:
Не склеїть, не зібрать.
Підтримуйте бійців,
Вони за вас в боях,
Без їжі та без снів
На втомлених руках
Несуть підбитий світ,
Контузію, невроз.
Тече кордоном піт,
По спині йде мороз.
Війна плете букет,
У неї хтось помер...
То що воно таке,
Отой ПТСР?