***
Ось..,
Знову --
Реальність -- в одну
Сторону,
А думки -- в іншу
І...
Хтось когось ще
Доганяє,
А хтось, з кимось --
Уже прощається
Назавжди,
Бо втрачає,..
Але
Я ж тут -- ось,
Біля вікна дійсності,
Де проблеми
Давлять та жмуть
В сучасного суть,
Бо...
Реальність -- в одну
Сторону,
А думки -- в іншу,
Чомусь, ведуть
Та плату беруть,
Наперед -- без здачі
Втрат,
Щоби протрезвити
Якось,
Де гонять хвилю
Вчорашню, знову --
Відчаєм старості,
Назад...
--------------------------------------
19.07.2023; Paris (A/a)
===================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
==========================