***
Я не знаю нікого
Хто був ближчий
Мені --
Хто завжди буде
В серці,
Хоч сьогодні
В труні,..
Бо ту відданість
Серця
Віддав у майбутнього
Долю свободи,
Як своє безцінне
Життя Україні,..
Що загиблий сьогодні
Солдат
Має це шанування,
Останнє,
Де вірність моя --
Разом, з ним --
У труні,
Щоб тремтіли
Усі вороги,
Бо ця помста ще
Буде страшна --
Я клянуся йому..,
Поки ще я жива...
-------------------------------------
15.07.2023; Paris (A-a)
===================
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=====================