Люблю людей💛
Люблю людей.
Люблю.
Лиш тих - без фальші,
Що теплотою зігрівають і серця..
Які у світі меркантильності й досягнень
Не забувають , що таке душа.
Не забувають, що таке повага й совість
Які обіймуть, коли треба сил.
Які крізь виснаження й досвід
Все ж зберігають віру в справедливість й мир
Люблю людей , яких не задурити злому.
Бо навіть, коли очі виїсть пил
Вони напомацки, по відчуттю і вірі
Безпрограшно доходять до вершин.
Люблю людей , що дозволяють рости поруч,
Яким прийнятний той здоровий симбіоз,
Де в обміні енергії і думок
Не втратиш те, якою була до.
Люблю людей простих - вони ще глибші океану,
Щоб розгадати їх замало і років.
Люблю таких . Як книги й ранню каву,
Як гори та свободу, сонце й мир.
Ну як же не любити світ, коли наперекір усьому
Трапляються ще люди , ніби ліхтарі
Якщо і досі не було такого,
Міняй себе й шукай стежки нові.
12.07.23.