***
Вибір --
Це і є мораль,
Як совість..,
Якою мусиш жити --
У виборі розуміння
Свого життя,
Де,... воля є --
Достаток щастя...
--------------------------------------
03.07.2023; Paris (A-a)
==================================
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=========================