***
Клізму пора ставити
Владі,
Яка вже хвора
Собою в собі,
Бо краде, без міри --
Довіру,
Якою ми ставимо
Собою
На карту виграшу
В грі,
Де знову стара хвороба
Совка
Перемагає дійсність
Життя
І..,
Як не крути --
Тільки кожен з нас..,
Тільки -- саме ти
Зможеш Правду відкрити,
Якою жити завтра
Твоїм дітям
На святій Україні...
-------------------------------------------
28.06.2023; Paris (Chatellet)
=======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест (Katynskyy Orest)
==================================