В яку ціну квадратний метр
Донбаської землі?
Який там Бог і хто там мер?
Чи ходять там рублі?
Квитки беруть лише "туди",
Нема квитків "назад".
Життя проходить блокпости,
Вручає автомат.
Війна в свободу сипле сіль,
Хапає за язик,
Та рідна мова терпить біль:
Вона - міцний мужик.
Гребе мільйони воєнком,
Ховає за кордон,
А хлопці йдуть струнким рядком,
Куди накаже дрон.
Якої групи кров бійця,
Що безвісти пропав?
Ані душі, ані лиця -
Скривавлений рукав...
Війна харкає кров'ю в тил,
Здирає маски з пик.
Країна йде з останніх сил:
Вона - міцний мужик.