У неї завжди були на все свої причини:
відсутність часу, відсутність досвіду за плечима,
відсутність коштів , наявність кота ,
забагато обов'язків, замало життя
Замало годин у добі...
Забагато подій у житті.
Подій , які зрештою абсолютно не грали ролі,
Які просто затягували в болото поволі.
І в голові робили густезний туман,
де не видно де правда , а де омана
У неї було все
Лиш так не вистачало повітря
Не вистачало ясності в голові
Не вистачало мужності , щоб зупинись і вийти
І просто банально залишити час собі.
Наступним був маштабний період віддачі
Емоцій/підтримки/ розділення сліз
А потім закінчився термін придатності
І у терпіння, і в усмішки, і навіть у слів.
Душа немов чаша, а ємкість у кожного інша.
Переповнений посуд не виконує функцій сповна .
У кожного стимул перезапуску інший
Та й інша причина відштовхнутись ногами від дна.