Шукаючи на мапі Україну,
Поглянь, як в Чорне море ллється кров.
Кипить, аж перетворюється в піну,
Замучений нескорений Азов.
Почуй над нами свисти і сирени,
І тихий шепіт мами в укритті.
Вогонь в очах солдата, вздуті вени,
І лікарі - утомлені святі.
Шукаючи на мапі Україну,
Шукай не територію, а дух.
Він борить біль, перемагає війни,
Він рідний брат, він батько, бог і друг.
Відчуй, як ми жадаєм перемоги,
Як хочемо синів обняти знов.
Дивись, як наші сходяться дороги.
Ми - віра, ми - надія, ми - любов.