***
З грози --
Я вилупився-народився,
В подобі людського --
Живий,
Як із матері утроби..,
Бо там так було
Затишно у ній,
Коли я в цьому, жалем --
Не спинився,
Аби повстати сином,
Чоловіком,
Воїном,
А, може, шукачем пригод,
Що знову йде
Грозою відрізку у
Цьому шляху,
Аби знайти,
У собі --
Ще якусь живу,
Як змістом розуміння
Ту пізнання стежину,
Яку шукав у
Всесвіта долонях я
І..,
Заблукавши, в розпачі
Та одинокості
Своїй --
Родився тут,
Експериментом почекання,
Новим --
Для свого цього, вже,
Пригодами, у дні --
Життя...
-------------------------------------------
12.06.2023; Paris (A)
=======================
(!!!)
Автор публікації :::
Катинський Орест (Katynskyy Orest)
=======================