***
Більшість людей --
Це інертна маса,
Яка тупо, в стаді,
Біжить
І.., самі, не знають
Та й відать не хочуть
Куди їх ведуть,
Щоб не жить..,
Бо...
Вони так навчені,
Щоби вже змалку
Служити системі,
Рабами -- могли..,
А сама система
Плювати хотіла
На них та дітей їх --
Із тьми,
Бо...
Носить осел --
За моркви гнилу
Ідею,
Для короля
Золото,
Яким вбивають
Людяність того,
Що вкладено в душу
Було...
--------------------------------------------
03.03.2021-09.05.2023;
Paris (BnM / A-a)
=======================
(!!!)
Автор публікації :::
Катинський Орест (Katynskyy Orest)
=======================