***
Усе своє життя --
Я,
Є завжди, тільки, лиш --
Один..,
Самотній в собі --
І.., ніби, друзі є
Та ще якісь товариші,
Як прилипали --
В кожнім дні,..
Але :
Я знаю це,..
Я розумію..,
Я відчуваю --
З кожним днем,
Все більш та більше,
Що
В самотності родився
Я
І.., як аксіому --
Це підтвердженням
Сприймаю,
Так я і помру --
У тій самотності,
Що моя власна Безкінечність
Простору,
Як мого Духу Всесвіт,
Що формую в думці
Та словами я пишу...
-------------------------------------------
11.06.2023; Paris (A)
=======================
(!!!)
Автор публікації :::
Катинський Орест (Katynskyy Orest)
=======================