Різна реальність, лише не в різний час.
Стрічка новин різні транслює фото.
Він - спостережник... нині, як більшість з нас...
просто живе... просто любить суботу...
Йому болять новини... болить рука...
Її давно нема, але біль фантомна.
Він не жалкує, ніби відпав рукав...
й тих рукавів нашити можливо тонни.
Він не шкодує, бо врятував дитя -
юного хлопця, а його доньці стільки ж...
Різна реальність... різні в нас сприйняття.
Стрічка новин також транслює інших.
Спокій, достаток, віра і відчуття
буцім весь білий світ не лякають втрати.
Досі "щасливий", досі таке ж життя...
Вибач мені!.. але... чи ти рук тих вартий?
Гори світлин у посмішках без турбот:
квіти... морозиво... море... диван... відпустка...
танці... пісні... світанки... "ми ріжем торт"...
І... Мама Героя - фоном, у чорній хустці...