холодна кава на смак як мокрий асфальт.
моя кава охолола, охолола і я.
жіночки кличуть мене сонечком, але якщо б я мала темну зовнішність, напевно вони б називали мене інакше. вчити мову краще з носія.
поїхати у несподівану відпустку не сказавши нікому – нормально.