Забери мене звідси! Тебе я благаю.
Подаруй цілий всесвіт єдиній мені.
Я без тебе сама, я сама змерзаю.
Малюю сніжинки на вологім вікні.
Осінньо-зимовий нелагідний вітер
Повіє печаллю незатишних днів.
І музика першого снігу зіграє
Зорів холодних зимовий вже спів.
Крізь вітер пекучий, негоду і холод
Я мрію про літній ковток теплоти,
Про ніжні обійми і лагідний дотик,
Про те, як мене забереш ти туди.
Я знаю, що є. Я знаю бувають.
Подаруй мені повні зірок небеса,
Країну, де мрії над нами літають,
Країну, де творяться ще чудеса.
Де вітер морський надуває вітрила,
А сонце яскраве вкриває теплом.
Країну для двох, де розправляться крила,
Де моя рука із твоєю разом.
А поки дощить і холодно досить...
Тримаю листочки в замерзлій руці.
А вітер думки до небес десь підносить
Й далека Цитера лиш сниться мені.