У віршах на порталі
Поезії від Вільних
Війни страшні деталі –
Геройство й справжній біль в них.
В ній дух козацьких маршів
Сталевим грає м’язом,
Незламна віра наша,
Наука від Тараса…
Відстоїмо державу
Для миру й благодати:
Щоб в світі поважали
Стоять на смерть солдати.
Щоб мирне сонце вранці
Всміхалось в небі синім,
Й онук у вишиванці
Ходив тут, в Україні.
Іде війна за волю –
В ній кожен стане іншим.
У синьо-жовтий колір
Митець фарбує вірша…
Хай кулі Бог відводить,
Бійцям дарує пильність
І пише воям оду
Поет з порталу Вільних…