Забіліло за вікном.
Чи на радість, чи на втіху,
Призадумавсь вітролом:
Вже весна, а скільки снігу!
Довго він сидів без діла,
Та тепер прийшла ідея.
Десь взялася в нього сила,
Чи пробачить його фея?
Ось розправив свої крила,
Подивився він навколо.
Ще міцні в нього вітрила,
Вся земля враз стане гола.
Рятувать зібравсь весну:
Розігнав усі сніжинки,
Стер зимову сивину,
Протоптав весні стежинки.
Розлютилася зима,
Бачить- задумка слабка.
Йде бажана вже весна,
Вмить прогнала чужака...
----------------------------
У нашому місті іде сніг
Зима дрімала надто довго,
Не віддала всіх сил своїх.
Повернутись хоче знову,
Тому весною сипле сніг.
Дякую Вам, дорога Надюшко за гарний вірш!
Натхнення Вам та сонячного настрою!
Чудовий вірш!
Весна в гості запросила?
Чи спинить немає сили
Вітру... бистрому хвальку
Що, уже зірвав бурульку...
Гнав галопом й ліг на квіти...
Що розквітли у садку!
Дякую. Надійко! Й мене надихнули....
Гарного дня Вам і натхнення!