-Ти не бійся, я буду поруч
Я спиною закрию від куль.
- Не боюся... Ти бачиш порох?
То напевно, кати до нас йдуть...
-Не хвилюйся, то просто вітер..
Занивіскою нас закрива...
Несезон ще сьогодні квітів,
То колишиться гола земля..
-Ну а плачеш ти теж від вітру?
Ну а небо багряне чого?
- Так буває що сьози - ліки.
Ну а небо, бо сонце зайшло..
-Нам ще довго зосталось так жити?
- Ні недовго, коханий поспи..
А вже скоро посадимо квіти
Лиш сильніше мене обійми.
VDYACHNA
2022