1.Припхавсь Баран до друзів в гості,
В надії всіх тут здивувать.
У них ні заздрощів, ні злості.
Що хоче їм Баран сказать?
Всіх розумніший, бо рогатий,
Себе він став тут вихвалять.
На розум був все ж небагатй,
Такі ж, як Він, йому простять.
Руками плескали, кричали:
Який же в Нас ти молодець!
Але вони одне не знали:
Що знає кілька лиш словець.
Що значить БЕ. чи МЕ не знають,
На більше розуму нема.
Але й за це все ж поважать,
Бо це компанія одна.
-----------------------------------
2.
------------------------------
Зима морозна за вікном,
Братва зібралася багата.
Тут хтось побіг за Бараном,
Послухать, що буде брехати.
Навколо тихо, як у вусі,
У всіх долоні вже сверблять,
Це Барана зібрались друзі,
Його тут будуть прославлять.
Уважно слухали й гадали,
Чи є тут близько злющий пес?
Вони його усі чекали,
Урвався в них усіх терпець
Дякую, Олексію! Підтримую вашу думку. Є в нас тут такі, що люблять інших дуже критикувати, а собою пишатися. Їх можна зразу розпізнати, бо у них великий чорний список...