Закип‘яти почуття у тілі
Завари, наче чай, еклектику
Заховай весь біль посивілий
Відірви бруківку від серця
Напиши на під‘їзді романтику
Не спіши у вагон потрісканий
Зупини секунди осяяні -
Львівська брама дощем виблискує
Хай художники пишуть олією
Хай письменники пишуть словом
Хай загублені в місті можливостей
Відшукають знайомі спогади
Ти візьми й відшукай також
Бо живеш для чого не знаючи
Хоч згадай, як колись, ось тут
Безнадійно мріяв про те, що маєш
Побажай всім навколо щастя
Щастя, радості і здоров‘я - як прийнято
Посміхнись тривіальній поштарці
І подякуй, що народжений в Києві
10.07.19