слину
екстремізму
розбризгує
геббельс
істеричний
й
модернізований
історією...
хвороба
є
єднак
вибуховою.
сергій міхєєв - небезпечний розбризгувач імперської дурні в сусідньому аномальному болоті, котрий своєю слиною отруює та завдає значної шкоди довкіллю.
Істота вкрай неврівноважена й агресивна. При згадуванні героїчного слова "Україна" починає пересмикуватися чи нервувати : баньки вмить наповнюються кров'ю, фізіономія стає червоно - бурячковою як у озлобленого бика, що бере участь в національних спортивних змаганнях, відчуваючи при цьому власну неминучу кончину.
Старанний учень грізного потворного маніпулятора мас - йозефа геббельса.
Потенційний в'язень майбутнього Міжнародного трибуналу через людиноненависницьку пропаганду масових російських військових злодіянь на території суверенної України.