верзе
абсолютно
спотВОРені
исторично
лицемірною
"ь"
нісенітниці
еПІЧні :
буцімто,
ерефія
наПАДАЄ,
захищаючи
яв...
василь небензя - епічний пустомеля в ООН від агресивних "сусідніх" боліт. Фігляр - мастак перевертати очевидну сутність глобальних речей догори ногами чи то навиворіт. Намолов три торби страшних гріхів і гарантував собі як мінімум пожиттєвий ганебний та справедливий осуд цивілізаційної спільноти, а у засвітах - розжарений синьо-жовтим полум"ям - стільчик пекельний.
Потенційний в'язень майбутнього Міжнародного трибуналу - співучасник масових російських воєннмх злодіянь перед людяністю на території суверенної України.