Кінець
Російського
Екстремізму
Мілітарного
Історично
Наближається
Напрямком
Авторитетним.
Кремінна - місто в Луганській області, тимчасово окуповане російськими мілітарними виродками, довкола якого ведуться жорстокі бої між доблесними лицарями-визолителями Збройних Сил України та розбійницькою зграєю авантюристів із "сусідніх" агресивних боліт. Курс чітко означений ще на самому початку повномасштабного вторгнення чужинців на територію суверенної держави.
Усе буде Україна !