Війна - це мир. (Дж. Орвел "1984")
Суспільству вихованому на ідеї
загарбання чужих територій і
вбивствах інших народів (чеченців,
молдаван, грузинів, українців),
суспільству, яке споживає брехню
і не приймає правду-НЕМОЖЛИВО
цю правду донести.
Так довго й голосно я стукала у двері...
Ніхто не відчинив.
Напевно, спали.
Від біди і печалі
Я травою зросла за порогом.
...До Небес простяглася дорога.
* * *
Громко очень стучала я в дверь...
Мне никто не открыл.
В доме спали.
От беды и печали
Придорожной травой я взросла у порога.
...В небеса уходила дорога.