Закрий в кімнату свою двері.
Крізь тюль, із вікон холодає,
Стікає сльозами по шибці.
Ти не повіриш, я скучаю.
Закутай тіло в одіяло,
Мов ніч в кімнаті стало сіро.
Таке з дощами зараз літо,
Мені тебе так не хватає(
Зітри із уст своїх помаду,
Яскравих красок більш немає.
Дощем розлились всі дороги,
По вікнах сирість випріває.
Мене немає в твому серці,
Насправді я іще чекаю.
Відкрий будь ласка, своє серце,
Я більш не сильний, я кохаю…