А що знаю я про твою любов?
Та про що вночі засинаєш ти?
І у нас на двох майже рідна кров,
Несумісні лиш резус-фактори.
І в очах пала, не згаса вогонь,
І мовчать вуста, і тремтить долонь,
На стіні від нас затанцює тінь,
В нас одна на двох частка Янь та Інь…
Може все у нас і між нами все,
То не боже щось і не диявольське,
А багаж століть із других епох?
Все, що є у нас, ділимо на двох.
А що знаєш ти про мою любов?
Та про що вночі засинаю я?
І чому в житті ми зустрілись знов?
І чому люблю так твоє ім’я?..
Олександр Кармишев
18.11.2022