Цитринив злотом тризуб між світами,
Двобій могутніх розсудити взявсь
П'ятьох безодень доторкнувсь зубцями,
У дно глибинне ланцами уп'явсь.
Суддею був - не гнувся у стихіях,
Міцна ж бо трійця! Непохитний жезл!
Пізнавши ВОЛЮ з мудрості софії,
Сміливо виклав український пазл!
Марія Дребіт
13.11.2022 Португалія
фото з нету