Настане край війні.
Я певен на всі сто.
Ми сильні і міцні.
Ми дужі, як ніхто.
Ми ворога ущент
Здолаємо. Прийде́
До нас всіх цей момент,
Якого кожен жде,
Бо правдонька свята
За нами. В нас вона
Буяє, розцвіта,
Мов квітка чарівна.
Настане край війні.
Воєнні дні минуть.
Настануть мирні дні.
Вони до нас прийду́ть,
Прийду́ть в наш рідний край,
Поклавши цій війні
Кінець, фінал і край
Навік. У глибині
Душі я вірю в це.
Ні, певен я у цім,
Хай як би у лице,
У серце, наче грім,
Мов блискавка, не б’є
Війна щосили нас,
Бо справедливість є.
Настане мирний час.
У мирі буде жить
Все ж завжди, повсякчас,
Кожнісінькую мить
В цім світі кожен з нас,
Допоки серця стук
Тихесенько звучить:
«Тук-тук, тук-тук, тук-тук»,
Допоки будем жить.
Євген Ковальчук, 28. 02. 2022