Прийшла до нас орда зі сходу
Під керівництвом сина сатани,
Щоб стерти назву цілого народу
І на чужій землі селитись як пани.
Вони доводять нашу з ними єдність,
Немов разом із ними, ми брати.
А ми б'ємось за нашу незалежність,
Свої міста, коханих і хати.
Мабуть вони з «великої любові»
Вбивають і калічать нас.
І де пройдуть – лишають ріки крові,
Як хворі на бісовський сказ.
Ми били їх і далі будем бити,
Щоб та орда до дому відповзла.
Та не вдалось русні ніколи поновити
Імперію оголеного зла.
Листопад 2022 рука
Михайло Майборода